Telefon: 57 61 50 60

Birgitte Skovgaard

Birgitte er uddannet fysioterapeut i januar 2000 og har altid interesseret sig for den nyeste viden, indenfor de områder hun arbejder med og har div. kurser fra Danske Fysioterapeuter. Ud over ankler, knæ, hofter, skuldre og ryg har hun også kurser i før- og efterfødselstræning. Hun har erfaringer og kompetencer fra alle sektorer:

  • ​Sygehus, ortopædkirurgisk afdeling med knæ-, ankel-, hofte- og skulderoperationer, neurologisk afdeling, lungefysioterapi.
  • ​Kommunalt regi med genoptræning og rehabilitering.
  • ​Privat praktiserende på klinik.

Uddannelse:

  • ​Særlige kompetencer inden for Børnefysioterapi gennem diverse kurser, temadage og workshops om bl.a. børns motoriske udvikling, sanseintegration, tests og måleredskaber og er medlem af Dansk Pædiatrisk Selskab for Fysioterapi.
  • ​Har læst Diplom i Pædagogisk Psykologi fra UCC med bl.a. Udviklingspsykologi, Kognitions- og Neuropsykologi og interesserer sig meget for sammenhængen mellem krop og psyke.
  • ​Uddannet MediYoga Instruktør (medicinsk yoga).
  • ​Snart færdig med en 3-årig holistisk uddannelse i Yogaterapi, der integrerer både krop, psyke, kost & ernæring.

Ved siden af arbejdet her på klinikken har Birgitte sin egen virksomhed, hvor hun bl.a. arbejder med yoga, undervisning og særligt tilrettelagte projekter i samarbejde med forskellige uddannelsesinstitutioner.

​Privat er Birgitte mor til 2 drenge, spiller kornet i et Brass Band, elsker friluftsliv med klatring og kajak og selvfølgelig yoga. Tidligere har Birgitte dyrket Ju Jitsu i mange år, spring- og redskabsgymnastik, dans, badminton og atletik.

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik
Nørretorv 14, 1. th.
4100 Ringsted