Telefon: 57 61 50 60

Nyhed - Vi udvider med afdeling i Fit & Sund Ringsted

Klinikken har indgået samarbejde med Fitnesscenteret Fit & Sund i Ringsted. Dermed er specialist i sportsfysioterapi Lasse Lamberth fast i den nye afdeling hver tirsdag og fredag. Placeringen giver mulighed for at benytte centerets træningsfaciliteter, hvorfor vi i den nye afdeling vil koncentrere os om genoptræning efter skader og operationer. Almindelig udredning og behandling er naturligvis også muligt,

Konsultationer i Fit & Sund foregår uden om sygesikringens rammer, hvorfor vi kan tage os bedre tid til første konsultation for en grundig undersøgelse og træningsvejledning. Undersøgelsen kan inkludere en ultralydsscanning, hvis det skønnes relevant - i øvrigt uden ekstra omkostninger! Se prislisten for mere information.

Henvisning fra lægen er ikke nødvendig, og der ydes dermed ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Der kan opnås tilskud fra sygeforsikringen ´Danmark´ og fra mange forsikringer. Forhør dig hos din forsikring, hvordan de dækker konsultation hos fysioterapeut uden overenskomst. (Vi tager stadig imod henvisninger med sygesikringstilskud på klinikken på Nørretorv).


Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

Indlægssåler

Individuelt tilpassede såler kan ofte afhjælpe gener i fødder, knæ, hofter og ryg.

Formthotics er lette, fleksible og meget behagelige såler, der efter grundig undersøgelse bliver tilpasset netop dine fødder. Sålerne bliver formbare ved opvarmning og tilpasses direkte nede i de sko, hvor de skal bruges. De kan dog sagtens flyttes over i andre sko, hvis nødvendigt. Sålerne kan ved behov tilpasses yderligere med diverse kiler, pelotter og lignende.

Sålerne findes i mange forskellige typer til både sport og til dagligdags brug og vælges ud fra typen af problem, samt hvad der skal korrigeres. Komfort er meget vigtigt, men en hvis tilvænningsperiode må forventes.

Du kan læse mere om Formthotics-sålerne her: (http://www.formthotics.dk/)

Sålerne koster kr. 599,- + konsultation for tilpasning (se evt prisliste)

fodsaaler

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted