Telefon: 57 61 50 60

Vigtig information vedr. begrænsning af smittespredning

Klinikken er akkrediteret af styrelsen for patientsikkerhed og overholder naturligvis dermed Sundhedsstyrelsens retningslinjer for hygiejne samt afstand mellem patienterne.

Vi har dog brug for hjælp fra alle jer patienter til at få det hele til at glide.
- Meld afbud hvis du har symptomer (I ved, hvad der menes...).

- Mundbind skal benyttes. (Kan købes på klinikken for kr. 5,-)

- Vask hænder eller brug sprit som det første, når du kommer.

- Kom så vidt muligt præcis til den aftalte tid (ikke for tidligt og ikke for sent).

- Hold afstand til andre, host i ærmet og alt det dér...

Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

Anders Christoffersen

​Anders er 40 år og har 14 års erfaring som fysioterapeut i privat praksis. Han er udnævnt ´certificeret kliniker i sportsfysioterapi´, hvilket er en officiel anerkendelse af hans kompetencer. Anders interesserer sig især for implementering af ny viden, og følger derfor med i forskning og deltager på kurser vedr dette. Han er GLAD-certificeret (træning til slidgigt i knæ og hofter) og uddannet i ultralydsscanning af bevægeapparatet


Uddannelse:

  • Ultralydsscanning af bevægeapparatet - 2016
  • Exam A i idrætsfysioterapi - 2013
  • ​Fysioterapeut (BPt) - Fysioterapeutskolen i Næstved 2007

Anders har udover uddannelsen som idrætsfysioterapeut deltaget på kurser i undersøgelse og behandling af nakke- og rygproblemer. Har videreuddannelseskurser i målemetoder i fysioterapi, træningsterapi, Mulligan-teknikker, McKenzie-behandling samt akupunktur. Desuden flittig deltager på diverse faglige temadage og kongresser.

Privat er Anders gift og har to børn. Fritiden går med triatlon (Ironman-distancen). Mange års erfaring som håndboldspiller på divisionsniveau.

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted