Telefon: 57 61 50 60

Nyhed - Vi udvider med afdeling i Fit & Sund Ringsted

Klinikken har indgået samarbejde med Fitnesscenteret Fit & Sund i Ringsted. Dermed er specialist i sportsfysioterapi Lasse Lamberth fast i den nye afdeling hver tirsdag og fredag. Placeringen giver mulighed for at benytte centerets træningsfaciliteter, hvorfor vi i den nye afdeling vil koncentrere os om genoptræning efter skader og operationer. Almindelig udredning og behandling er naturligvis også muligt,

Konsultationer i Fit & Sund foregår uden om sygesikringens rammer, hvorfor vi kan tage os bedre tid til første konsultation for en grundig undersøgelse og træningsvejledning. Undersøgelsen kan inkludere en ultralydsscanning, hvis det skønnes relevant - i øvrigt uden ekstra omkostninger! Se prislisten for mere information.

Henvisning fra lægen er ikke nødvendig, og der ydes dermed ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Der kan opnås tilskud fra sygeforsikringen ´Danmark´ og fra mange forsikringer. Forhør dig hos din forsikring, hvordan de dækker konsultation hos fysioterapeut uden overenskomst. (Vi tager stadig imod henvisninger med sygesikringstilskud på klinikken på Nørretorv).


Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

Holdtræning

At træne sammen med andre motiverer og gør træningen sjovere. Man kan udveksle erfaringer og det er nemmere at tage sig sammen til at tage af sted til træning.

Vi vil løbende oprette relevante hold til forskellige målgrupper. Både til vederlagsfri patienter og til "almindelige" patienter. Holdene er små (max 5-6 personer), så vi har god mulighed for individuel supervision.

Eksempler på hold kunne være:

  • Nakkehold
  • Ryghold
  • Gigthold
  • Knæartrose-hold
  • parkinsonhold


Antallet af holdtilbud ændres løbende efter behov, så ring til klinikken for at høre, om vi har et hold relevant for dig.
Priser for holdtræning følger den gældende overenskomst og kan ses under fanen ”Priser”.

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted