Telefon: 57 61 50 60

Genoptræning - på klinikken eller i træningscenter

Genoptræning på klinikken

Meget tyder på, at superviseret genoptræning er mere effektiv end genoptræning udført på egen hånd. Mange vigtige spørgsmål melder sig under genoptræningen: Må det gøre ondt? Hvor meget må jeg bøje knæet? Må jeg cykle? Skal jeg bruge smertestillende medicin? Alle er relevante spørgsmål, hvor svaret kan have stor betydning for effektiviteten af genoptræningen.

Hos Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik har vi meget erfaring med genoptræning efter operationer. Drejer det sig om et nyt knæ, eller er der tale om en kompliceret skulderoperation - vi kan hjælpe dig med det meste. Genoptræningen vil foregå individuelt eller på mindre hold, men træningen vil altid være individuelt tilrettelagt, så det er tilpasset dig og dit problem.

Genoptræning i træningscenter med specialistvejledning

Som noget nyt har du mulighed for at få genoptræning med specialistvejledning i veludstyret træningscenter. Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik har oprettet satellit-klinik med fokus på genoptræning i Fit&Sund Ringsted (Vestervej 2E - lige overfor stationen). Her vil du blive vejledt af specialist i sportsfysioterapi Lasse Lamberth som har mange års erfaring med genoptræning.

Genoptræning i Fit&Sund kræver ikke henvisning fra lægen, da der er ikke tilskud fra sygesikringen. Du kan dog ofte få tilskud fra en evt sundheds- eller ulykkesforsikring - forhør dig hos din forsikring.

Ring og spørg efter Lasse, hvis du vil høre mere om genoptræning med specialistvejledning.

Telefon: 31 54 40 60

Eller book online med det samme herunder :-)

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted