Telefon: 57 61 50 60

Nyhed - Vi udvider med afdeling i Fit & Sund Ringsted

Klinikken har indgået samarbejde med Fitnesscenteret Fit & Sund i Ringsted. Dermed er specialist i sportsfysioterapi Lasse Lamberth fast i den nye afdeling hver tirsdag og fredag. Placeringen giver mulighed for at benytte centerets træningsfaciliteter, hvorfor vi i den nye afdeling vil koncentrere os om genoptræning efter skader og operationer. Almindelig udredning og behandling er naturligvis også muligt,

Konsultationer i Fit & Sund foregår uden om sygesikringens rammer, hvorfor vi kan tage os bedre tid til første konsultation for en grundig undersøgelse og træningsvejledning. Undersøgelsen kan inkludere en ultralydsscanning, hvis det skønnes relevant - i øvrigt uden ekstra omkostninger! Se prislisten for mere information.

Henvisning fra lægen er ikke nødvendig, og der ydes dermed ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Der kan opnås tilskud fra sygeforsikringen ´Danmark´ og fra mange forsikringer. Forhør dig hos din forsikring, hvordan de dækker konsultation hos fysioterapeut uden overenskomst. (Vi tager stadig imod henvisninger med sygesikringstilskud på klinikken på Nørretorv).


Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

Genoptræning - på klinikken eller i træningscenter

Genoptræning på klinikken

Meget tyder på, at superviseret genoptræning er mere effektiv end genoptræning udført på egen hånd. Mange vigtige spørgsmål melder sig under genoptræningen: Må det gøre ondt? Hvor meget må jeg bøje knæet? Må jeg cykle? Skal jeg bruge smertestillende medicin? Alle er relevante spørgsmål, hvor svaret kan have stor betydning for effektiviteten af genoptræningen.

Hos Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik har vi meget erfaring med genoptræning efter operationer. Drejer det sig om et nyt knæ, eller er der tale om en kompliceret skulderoperation - vi kan hjælpe dig med det meste. Genoptræningen vil foregå individuelt eller på mindre hold, men træningen vil altid være individuelt tilrettelagt, så det er tilpasset dig og dit problem.

Genoptræning i træningscenter med specialistvejledning

Som noget nyt har du mulighed for at få genoptræning med specialistvejledning i veludstyret træningscenter. Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik har oprettet satellit-klinik med fokus på genoptræning i Fit&Sund Ringsted (Vestervej 2E - lige overfor stationen). Her vil du blive vejledt af specialist i sportsfysioterapi Lasse Lamberth som har mange års erfaring med genoptræning.

Genoptræning i Fit&Sund kræver ikke henvisning fra lægen, da der er ikke tilskud fra sygesikringen. Du kan dog ofte få tilskud fra en evt sundheds- eller ulykkesforsikring - forhør dig hos din forsikring.

Ring og spørg efter Lasse, hvis du vil høre mere om genoptræning med specialistvejledning.

Telefon: 57 61 50 60

Eller book online med det samme herunder :-)

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted