Telefon: 57 61 50 60

VIGTIGT:

På grund af risikoen for spredning af Corona-virus gælder særlige regler i forbindelse med behandling:

Ifølge sundhedsstyrelsen må kun patienter, der har behov for kritisk behandling, komme fysisk på klinikken. Alle andre patienter tilbydes telefon- eller videokonsultation (se længere nede).

Ved kritisk behandling forstås behandling/træning, der i betydelig grad forhindrer tab af funktionsniveau, arbejdsevne og/eller livskvalitet. Fysioterapeuten vurderer i telefonen, om der i dit tilfælde er tale om kritisk behandling. Den forventede effekt af behandlingen skal holdes op imod de mulige konsekvenser ved eventuel smittespredning, og er du i særlig risikogruppe, bør du overveje en ekstra gang, om behandling virkelig er nødvendig. Klinikken overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer vedr. hygiejne.

Føler du dig syg, eller har du et eller flere af følgende symptomer må du ikke komme til behandling:

Feber, hoste, ondt i halsen, åndenød eller andre symptomer på forkølelse eller influenza. Bliv i stedet hjemme, eller kontakt lægen hvis du er hårdt ramt.

Ingen adgang til klinikken uden forudgående aftale. Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk

Videokonsultation i forbindelse med ikke-kritisk behandling (kræver ikke lægehenvisning)

Ved videokonsultation får du tilsendt et link, som kan åbnes på en smartphone, tablet eller computer. Efter at have identificeret dig selv (NemID eller fremvisning af sundhedskort) og betalt for konsultationen via MobilePay, kan konsultationen gå i gang. Ved henvisning fra lægen koster videokonsultation 154,-  (Tjek selv med evt. forsikringsselskab om de dækker videokonsultation). Uden henvisning fra lægen koster videokonsultation 250,-, og hele set-up´et overholder gældende regler om håndtering af personfølsomme oplysninger (GDPR-godkendt).

Du vil blive bedt om at fortælle om dit problem, og vi vil stille supplerende spørgsmål undervejs. Da vi ikke kan lave en fysisk undersøgelse, kan du blive bedt om at vise os den skadede del af kroppen og evt. lave nogle bevægelser og tests, så vi kan komme en diagnose nærmere. Herefter vil vi komme med vores vurdering og råd om, hvordan du skal forholde dig. Hvis relevant vil du blive forevist forslag til selvbehandling og hjemmeøvelser, og der vil evt. blive aftalt tid til opfølgning. Ved behov for videre udredning eller billeddiagnostik, vil vi forsøge at sætte dette i værk gennem egen læge, men situationen taget i betragtning kan der være udfordringer forbundet med dette.

Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale om videokonsultation, så vi kan hjælpe dig videre.​

Lasse Lamberth​

Lasse ejer klinikken og er ´specialist i sportsfysioterapi´, hvilket er det højeste kliniske kompetenceniveau inden for specialet. Lasse er uddannet fysioterapeut siden 2003 og har været i privat praksis siden. Har efterfølgende afsluttet en kandidatgrad i sportsfysioterapi (MSc) på University of Bath i England og interesserer sig meget for evidensbaseret sports fysioterapi. Følger derfor meget med i den nyeste internationale forskning. Lasse har stor erfaring i udredning og behandling af de fleste typer sportsskader og problemstillinger i bevægeapparatet. Lasse benytter ultralydsscanning i sin diagnostik, laver løbestilsanalyser, sportsspecifikke screeninger samt indlægssåler. Desuden er han meget interesseret i funktionel og sportsspecifik træning. Lasse samarbejder med det lækreste fitness-center i Ringsted – FitnessLab -, hvor genoptræning og præstationsfremmende træning kan foregå.

OBS: Der kræves ikke lægehenvisning for at bestille konsultation hos Lasse. Der kan opnås tilskud fra sygeforsikringen ´Danmark´, samt fra den offentlige sygesikring (ved henvisning fra lægen).

 • Medrejsende fysioterapeut for den danske delegation ved vinter OL 2018

 • Sundhedsansvarlig og fysisk træner IKA-Ringsted (Håndbold-akademi). 

 • ​Medrejsende fysioterapeut for den danske delegation ved European Games 2015 og 2019 (Europæisk OL).

 • ​Medrejsende fysioterapeut for den danske delegation ved ungdoms-OL i Holland 2013.

 • ​Otte års erfaring med professionelle basketball spillere om fysioterapeut for Team Fog Næstved (Basketball hold i landets bedste række). 

Uddannelse:

 • ​Specialist I sportsfysioterapi (højeste kliniske kompetenceniveau)
 • ​Registreret International Sportsfysioterapeut ved IFSPT (International Federation of Sports Physiotherapy)
 • ​MSc Sports Physiotherapy på University of Bath i England - 2017
 • ​Postgraduate Diploma in Sports Physiotherapy – University of Bath, England - 2014
 • ​Exam A i idrætsfysioterapi - 2012
 • ​Eksamineret i ultralydsscanning af bevægeapparatet - 2009
 • ​Fysioterapeut (BPt) - Fysioterapeutskolen i Næstved - 2003

Lasse har desuden læst Osteopati i 3 år ved International Academy of Osteopathy (IAO) samt taget kurser i manipulationsbehandling, McKenzie-behandling, løbestilsanalyser, individuelt tilpassede indlægssåler og Mulligan-konceptet. Har endvidere deltaget på adskillige temadage, kongresser og konferencer.

Privat er Lasse gift og har 3 børn. Klatrer, kører mountainbike og styrketræner lidt i fritiden. Fotograferer når tiden er til det. Tidligere volleyballspiller på divisionsniveau.​

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted