Telefon: 57 61 50 60

Nyhed - Vi udvider med afdeling i Fit & Sund Ringsted

Klinikken har indgået samarbejde med Fitnesscenteret Fit & Sund i Ringsted. Dermed er specialist i sportsfysioterapi Lasse Lamberth fast i den nye afdeling hver tirsdag og fredag. Placeringen giver mulighed for at benytte centerets træningsfaciliteter, hvorfor vi i den nye afdeling vil koncentrere os om genoptræning efter skader og operationer. Almindelig udredning og behandling er naturligvis også muligt,

Konsultationer i Fit & Sund foregår uden om sygesikringens rammer, hvorfor vi kan tage os bedre tid til første konsultation for en grundig undersøgelse og træningsvejledning. Undersøgelsen kan inkludere en ultralydsscanning, hvis det skønnes relevant - i øvrigt uden ekstra omkostninger! Se prislisten for mere information.

Henvisning fra lægen er ikke nødvendig, og der ydes dermed ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Der kan opnås tilskud fra sygeforsikringen ´Danmark´ og fra mange forsikringer. Forhør dig hos din forsikring, hvordan de dækker konsultation hos fysioterapeut uden overenskomst. (Vi tager stadig imod henvisninger med sygesikringstilskud på klinikken på Nørretorv).


Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

Lasse Lamberth​

Lasse ejer klinikken og er ´specialist i sportsfysioterapi´, hvilket er det højeste kliniske kompetenceniveau inden for specialet. Lasse er uddannet fysioterapeut siden 2003 og har været i privat praksis siden. Har efterfølgende afsluttet en kandidatgrad i sportsfysioterapi (MSc) på University of Bath i England og interesserer sig meget for evidensbaseret sports fysioterapi. Følger derfor meget med i den nyeste internationale forskning. Lasse har stor erfaring i udredning og behandling af de fleste typer sportsskader og problemstillinger i bevægeapparatet. Lasse benytter ultralydsscanning i sin diagnostik, laver løbestilsanalyser, sportsspecifikke screeninger samt indlægssåler. Desuden er han meget interesseret i funktionel og sportsspecifik træning. Lasse samarbejder med 2 fitness-centre i Ringsted – Fit& Sund og FitnessLab -, hvor genoptræning og præstationsfremmende træning kan foregå.

OBS: Der kræves ikke lægehenvisning for at bestille konsultation hos Lasse. Der kan opnås tilskud fra sygeforsikringen ´Danmark´, samt fra den offentlige sygesikring (ved henvisning fra lægen).

 • Medrejsende fysioterapeut for den danske delegation ved vinter OL 2018 og 2022.

 • Sundhedsansvarlig og fysisk træner IKA-Ringsted (Håndbold-akademi). 

 • ​Medrejsende fysioterapeut for den danske delegation ved European Games 2015 og 2019 (Europæisk OL).

 • ​Medrejsende fysioterapeut for den danske delegation ved ungdoms-OL i Holland 2013.

 • ​Otte års erfaring med professionelle basketball spillere om fysioterapeut for Team Fog Næstved (Basketball hold i landets bedste række). 

Uddannelse:

 • ​Specialist I sportsfysioterapi (højeste kliniske kompetenceniveau)
 • ​Registreret International Sportsfysioterapeut ved IFSPT (International Federation of Sports Physiotherapy)
 • ​MSc Sports Physiotherapy på University of Bath i England - 2017
 • ​Postgraduate Diploma in Sports Physiotherapy – University of Bath, England - 2014
 • ​Exam A i idrætsfysioterapi - 2012
 • ​Eksamineret i ultralydsscanning af bevægeapparatet - 2009
 • ​Fysioterapeut (BPt) - Fysioterapeutskolen i Næstved - 2003

Lasse har desuden læst Osteopati i 3 år ved International Academy of Osteopathy (IAO) samt taget kurser i manipulationsbehandling, McKenzie-behandling, løbestilsanalyser, individuelt tilpassede indlægssåler og Mulligan-konceptet. Har endvidere deltaget på adskillige temadage, kongresser og konferencer.

Privat er Lasse gift og har 3 børn. Klatrer, kører mountainbike og styrketræner lidt i fritiden. Fotograferer når tiden er til det. Tidligere volleyballspiller på divisionsniveau.​

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted