Telefon: 57 61 50 60

Vigtig information vedr. begrænsning af smittespredning

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik er akkrediteret og overholder naturligvis dermed Sundhedsstyrelsens retningslinjer for hygiejne og afstand mellem patienterne.

Vi har dog brug for hjælp fra alle jer patienter til at få det hele til at glide.
- Bliv hjemme hvis du har symptomer (I ved, hvad der menes...).

- Kom præcis til den aftalte tid (ikke for tidligt og ikke for sent).

- Vask hænder eller brug sprit som det første, når du kommer.

- Ingen pårørende i venteværelset. (Der etableres et ekstra alternativt venteværelse).
- Hold afstand til andre, host i ærmet og alt det dér...
- Betal venligst med MobilePay i behandlingsrummet (for at undgå unødig ophold i venteværelset).

- Kun adgang til klinikken efter aftale.
- Bliv hjemme eller tal med din læge først, hvis du er i særlig risikogruppe.

Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

Klinikken

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik er evidensbaseret fysioterapi på højt niveau, hvor dit behov er i fokus. Du vil blive mødt med empati, professionalisme og engagement. Vi tager imod alle - lige fra spædbørn til pensionister og fra handicappede til professionelle elitesportsfolk.

I Ringsted Fysioterapi kan man være sikker på at møde en fysioterapeut, der løbende videreuddanner sig for at kunne tilbyde patienterne effektiv og evidensbaseret udredning, behandling samt forebyggelse af ny skade. Vores kompetencer er officielt anerkendt via titler som ´specialist´ og ´certificeret kliniker´, så du er sikker på top-professionel udredning og behandling.​

Som patient hos Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik skal du ikke forvente mirakler, men du skal forvente også selv at skulle yde en indsats, da vi kun i samarbejde med dig, kan hjælpe dig bedst muligt. Vi har ambitioner om, ikke kun at afhjælpe dit problem, men også minimere risikoen for, at problemet kommer igen.

​Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring og rapporterer direkte til sygeforsikringen "Danmark". Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber.

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted