Telefon: 57 61 50 60

Klinikken

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik er evidensbaseret fysioterapi på højt niveau, hvor dit behov er i fokus. Du vil blive mødt med empati, professionalisme og engagement. Vi tager imod alle - lige fra spædbørn til pensionister og fra handicappede til professionelle elitesportsfolk.

I Ringsted Fysioterapi kan man være sikker på at møde en fysioterapeut, der løbende videreuddanner sig for at kunne tilbyde patienterne effektiv og evidensbaseret udredning, behandling samt forebyggelse af ny skade. Vores kompetencer er officielt anerkendt via titler som ´specialist´ og ´certificeret kliniker´, så du er sikker på top-professionel udredning og behandling.​

Som patient hos Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik skal du ikke forvente mirakler, men du skal forvente også selv at skulle yde en indsats, da vi kun i samarbejde med dig, kan hjælpe dig bedst muligt. Vi har ambitioner om, ikke kun at afhjælpe dit problem, men også minimere risikoen for, at problemet kommer igen.

​Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring og rapporterer direkte til sygeforsikringen "Danmark". Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber.

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted