Telefon: 57 61 50 60

Vigtig information vedr. begrænsning af smittespredning

Klinikken er akkrediteret af styrelsen for patientsikkerhed og overholder naturligvis dermed Sundhedsstyrelsens retningslinjer for hygiejne samt afstand mellem patienterne.

Vi har dog brug for hjælp fra alle jer patienter til at få det hele til at glide.
- Meld afbud hvis du har symptomer (I ved, hvad der menes...).

- Mundbind skal benyttes. (Kan købes på klinikken for kr. 5,-)

- Vask hænder eller brug sprit som det første, når du kommer.

- Kom så vidt muligt præcis til den aftalte tid (ikke for tidligt og ikke for sent).

- Hold afstand til andre, host i ærmet og alt det dér...

Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

Sportsskader

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik - Hvis du vil behandles som en professionel - af en professionel.

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik er din garanti for hurtig udredning og behandling af din skade, så du hurtigt kan komme ud og dyrke din sport igen. Vi har selv dyrket meget sport, så her bliver du mødt med forståelse for, at din sport betyder rigtigt meget for dig.

Både Anders og Lasse har videreuddannelse i undersøgelse og behandling af sportsskader, og du kan blive ultralydsscannet med det samme, så vi hurtigt får overblik over skadens art og omfang. Hvis vi finder noget alvorligt, der kræver lægelig vurdering, sender vi dig videre i systemet til relevant udredning. Vi har kontakter i vores netværk, der har en masse erfaring i behandling af top elitesportsfolk.

Bliv tilset af specialist i sportsfysioterapi

​Hos Ringsted Fysioterapi og sportsklinik har du mulighed for at vælge at blive tilset af en specialist. Lasse Lamberth har fået anerkendt sin erfaring og sine kompetencer via en specialistgodkendelse. Lasse har erfaring fra mange sportsgrene - blandt andet via sin deltagelse som medrejsende fysioterapeut for den danske delegation ved ungdoms-OL i Holland 2013, European Games i Baku i 2015 og Minsk i 2019 samt vinter-OL i Sydkorea i 2018.

Genoptræning og skadesforebyggende træning

Vi har ambition om at få dig helt tilbage til din sport efter din skade og vil derfor gerne følge dig helt til dørs med råd og vejledning mht. genoptræning. Selv efter genoptræningen vil vi gerne hjælpe dig med at undgå at skaden blusser op igen, som man ellers ser i mange tilfælde. Forebyggende træning bør iværksættes hurtigst muligt, men kræver viden om de belastninger og den risiko, der kendetegner de enkelte sportsgrene.

Denne viden har vi hos Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik, og vi samarbejder med Ringsteds lækreste fitness-center FitnessLab, hvor træningen kan finde sted.​

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted