Telefon: 57 61 50 60

Sportsskader

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik - Hvis du vil behandles som en professionel - af en professionel.

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik er din garanti for hurtig udredning og behandling af din skade, så du hurtigt kan komme ud og dyrke din sport igen. Vi har selv dyrket meget sport, så her bliver du mødt med forståelse for, at din sport betyder rigtigt meget for dig.

Begge fysioterapeuter har videreuddannelse i undersøgelse og behandling af sportsskader, og du kan blive ultralydsscannet med det samme, så vi hurtigt får overblik over skadens art og omfang. Hvis vi finder noget alvorligt, der kræver specialistbehandling, sender vi dig videre i systemet til relevant udredning. Vi har kontakter i vores netværk, der har en masse erfaring i behandling af top elitesportsfolk.

Genoptræning og skadesforebyggende træning

Vi har ambition om at få dig helt tilbage til din sport efter din skade og vil derfor gerne følge dig helt til dørs med råd og vejledning mht. genoptræning. Selv efter genoptræningen vil vi gerne hjælpe dig med at undgå at skaden blusser op igen, som man ellers ser i mange tilfælde. Forebyggende træning bør iværksættes hurtigst muligt, men kræver viden om de belastninger og den risiko, der kendetegner de enkelte sportsgrene.​

Denne viden har vi hos Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik.

På klinikken benytter vi os af den nyeste viden inden for sportsskader. Lasse er i gang med at tage en universitetsgrad i Sports Fysioterapi på University of Bath i England og har mange års erfaring med undersøgelse og behandling af professionelle basketballspillere.

Lasse har erfaring fra flere sportsgrene - blandt andet via sin deltagelse som medrejsende fysioterapeut for den danske delegation ved ungdoms-OL i Holland 2013.​

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted

Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik
Nørretorv 14, 1. th.
4100 Ringsted