Telefon: 57 61 50 60

Nyhed - Vi udvider med afdeling i Fit & Sund Ringsted

Klinikken har indgået samarbejde med Fitnesscenteret Fit & Sund i Ringsted. Dermed er specialist i sportsfysioterapi Lasse Lamberth fast i den nye afdeling hver tirsdag og fredag. Placeringen giver mulighed for at benytte centerets træningsfaciliteter, hvorfor vi i den nye afdeling vil koncentrere os om genoptræning efter skader og operationer. Almindelig udredning og behandling er naturligvis også muligt,

Konsultationer i Fit & Sund foregår uden om sygesikringens rammer, hvorfor vi kan tage os bedre tid til første konsultation for en grundig undersøgelse og træningsvejledning. Undersøgelsen kan inkludere en ultralydsscanning, hvis det skønnes relevant - i øvrigt uden ekstra omkostninger! Se prislisten for mere information.

Henvisning fra lægen er ikke nødvendig, og der ydes dermed ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Der kan opnås tilskud fra sygeforsikringen ´Danmark´ og fra mange forsikringer. Forhør dig hos din forsikring, hvordan de dækker konsultation hos fysioterapeut uden overenskomst. (Vi tager stadig imod henvisninger med sygesikringstilskud på klinikken på Nørretorv).


Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

Ultralydsscanning

Ultralydsscanning gør os i stand til hurtigt at stille en mere nøjagtig diagnose, så vi hurtigere kan iværksætte den rigtige behandling. Det er en ufarlig og smertefri undersøgelse, som er speciel god til at visualisere bløddele. Især sener, ledbånd, slimsække, hævede led og muskler er gode at scanne, men også brusk og knogleoverflader kan vurderes ved ultralydsscanning.

​Vi scanner ofte skulderled, hvor ultralydsscanning har vist sig at være næsten lige så god som MR-scanning til at stille visse diagnoser. Vi scanner dog også de andre store led albue, knæ, hofte og ankelled. Ultralydsscanning kan ikke bruges til at scanne for diskusprolaps, og vi scanner ikke fostre og organer.

Ultralydsscanningen bruger vi også til at følge vævets opheling under behandlingsforløbet. Det giver os ekstra informationer om, hvorvidt behandlingen har den ønskede effekt eller ej, og hvornår du evt. vil kunne genoptage din sport eller dit arbejde.

Det er Lasse og Anders, der står for scanningerne på klinikken. De har begge scannet i flere år og har naturligvis gennemgået relevant uddannelse, ligesom de fortsat bygger videre på sine kompetencer via mere avancerede kurser.

Ultralydsscanning er en specialydelse, der ligger udenfor sygesikringens overenskomst, så scanning koster ekstra alt efter, hvad der skal scannes, og der gives ikke tilskud fra den offentlige sygesikring eller fra "Danmark". Priser kan ses her. Med i prisen er en beskrivelse af scanningen, som sendes til lægen.

Ved forsikringssager betales scanningen af dig som patient umiddelbart efter scanningen, da ikke alle forsikringsselskaber dækker ultralydsscanning udført af fysioterapeuter.

Ultralydsscanning ifm rygtræning

Ultralydsscanning kan også bruges til at visualisere aktiviteten i bestemte muskler under træning. I forbindelse med træning af rygproblemer, er det sandsynligvis ikke lige meget hvilke muskler, der benyttes, og her kan scanning hjælpe til med at sikre, at de korrekte muskler aktiveres.

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted