Telefon: 57 61 50 60

Nyhed - Vi udvider med afdeling i Fit & Sund Ringsted

Klinikken har indgået samarbejde med Fitnesscenteret Fit & Sund i Ringsted. Dermed er specialist i sportsfysioterapi Lasse Lamberth fast i den nye afdeling hver tirsdag og fredag. Placeringen giver mulighed for at benytte centerets træningsfaciliteter, hvorfor vi i den nye afdeling vil koncentrere os om genoptræning efter skader og operationer. Almindelig udredning og behandling er naturligvis også muligt,

Konsultationer i Fit & Sund foregår uden om sygesikringens rammer, hvorfor vi kan tage os bedre tid til første konsultation for en grundig undersøgelse og træningsvejledning. Undersøgelsen kan inkludere en ultralydsscanning, hvis det skønnes relevant - i øvrigt uden ekstra omkostninger! Se prislisten for mere information.

Henvisning fra lægen er ikke nødvendig, og der ydes dermed ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Der kan opnås tilskud fra sygeforsikringen ´Danmark´ og fra mange forsikringer. Forhør dig hos din forsikring, hvordan de dækker konsultation hos fysioterapeut uden overenskomst. (Vi tager stadig imod henvisninger med sygesikringstilskud på klinikken på Nørretorv).


Ring på 57 61 50 60 eller skriv mail til info@ringstedfysioterapi.dk ved spørgsmål eller for at lave en aftale, så vi kan hjælpe dig videre.​

- Til dig, der vil lidt ekstra med din sport

Forskellige sportsgrene stiller vidt forskellige krav til kroppen, og alle har fra naturens side forskellige fysiske forudsætninger. Du får nu mulighed for individuelt tilrettelagt træning på baggrund af dine mål samt en analyse af, hvordan du bevæger dig. Jeg vil på baggrund af dette optimere dine fysiske forudsætninger for at dyrke netop din sport og samtidig reducere risikoen for skader.

Du kan også have et behov for sportsspecifik genoptræning efter en skade eller operation. Jeg har stor fokus på sikker tilbagevenden til sport, da mange ender med at opleve samme skade mere end én gang. For at undgå re-skade er genoptræningens sidste fase derfor ekstra vigtig. Jeg målretter genoptræningen til netop din sportsgren, minimerer risikoen for re-skade og tester løbende, om du er klar til at genoptage din træning og konkurrence.

Træningen kan foregå individuelt, eller hvis I er 2-3 fra samme hold, der vil træne sammen, kan det også sagtens lade sig gøre. Dette vil ofte gøre det billigere for den enkelte. Træning af hele hold kan også lade sig gøre. Kontakt mig for mere info.

Træningen kan foregå i Fitness Lab eller Fit&Sund i Ringsted, som begge er top-moderne fitnesscentre med alt nødvendigt udstyr. Det er ikke nødvendigt at være medlem i centeret for at kunne træne med mig.

Jeg er specialist i Sports Fysioterapeut (MSc) fra University of Bath i England, og driver Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik. Har mange års erfaring med træning samt med udredning og behandling af sportskader på alle niveauer og i alle aldre – lige fra motionister der kun løber en tur i weekenden, til OL og VM medaljetagere (læs mere om mig her). Jeg har stort kendskab til biomekanisk analyse og dermed hvilke krav det stilles i forskellige sportsgrene.

​Hvis du vil:

 • Præstere bedre i din sport
 • Minimere risikoen for skader
 • Tilbage til sport efter en skade eller operation
 • Forberede dig til den årlige skiferie

eller andet…. !

Træning vil ofte bestå af en kombination af følgende komponenter:

 • Sports specifik træning
 • Generel styrke
 • Eksplosiv power
 • Hurtighed og agility
 • Core træning
 • Mobilitet og fleksibilitet
 • Udholdenhed
 • Skadesforrebyggelse

Priser:

 • ​Personlig træning: 650,- pr time

Ønskes der et program på skrift efterfølgende koster det kr. 250,- ekstra. Det anbefales at tage noter undervejs :-)

Ved længere træningsforløb (pakker) vil der være favorable ordninger mod forudbetaling

Ved genoptræning efter skade eller operation kan der være forskellige forhold/tilskud, der gør sig gældende i forhold til forsikring, henvisning fra lægen, sygeforsikringen ´Danmark´ osv. Ring og hør nærmere.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at performe bedre i din sport.

Med venlig hilsen

Lasse Lamberth

Følg os på Facebook​

Adresse

Nørretorv 14, 1.th, 4100 Ringsted